Islami eshte paqe

    Lexo Meso Studio Ne Emer Te Zotit Tend  

                    99 Emrat e Allahut                                              Kalendari islamik

 

Artikujt e Fundit

 
Kohet e Namazit per 6 milion vende ne bote
Vendi: Mundesuar nga Shipi

                                                              Vizitoret

                                          

Like: ISLAMI ESHTE PAQE

By SHIPI
Prit..15 Sekonda Mbylle

Video

331 views - 0 comments
308 views - 0 comments
417 views - 0 comments
618 views - 0 comments

Ajet Kuranor

O ju që besuat, agjërimi u është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre që ishin para jush, kështu që të bëheni të devotshëm. Bekare 183

Hadith i Rastit


Ebu Hurejra r.a. thotë se Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem. ka thënë: “Kur ndonjëri prej jush harron dhe ha ose pi, mos ta ndërprejë, por ta vazhdojë agjërimin, sepse atë All-llahu xh.sh. e ka gostit me ush-qim dhe ujë.”